uzelipapoludeli online  ULOGUJ SE   REGISTRUJ SE
 
UPP URKE PUTOVANJA FORUM SLIKE REZERVACIJE   KONTAKT
Login
Atmosfera
OldmanWillow-ljeve fotke
Glasanje
Ko je jači?
Džirafa (nije žirafa)
Mrmojed (nema veze sa mravojedom)
Ko je na vezi
6 korisnik(a) je online (1 korisnik(a) pretražuje Vesti)

Članovi: 0
Gosti: 6

još...
Koješta
Uzelopapoludelo...
free4all
Doček Nove 2017 godine. | www.docek-nove-godine.com

Novi sajt posvećen proslavi Nove godine: Doček Nove godine


Na sajtu Doček Nove godine možete naći, pored naše i sve novogodišnje ponude za 2017. godinu, klubovi i splavovi, restorani i najvažnije: novogodišnja putovanja.
Posetite Doček Nove godine - koji nam je ujedno i sponzor. :D


Preko ramena magazin
Posetite Preko ramena onlajn časopis sa zamiljivostima iz aktuelnih događaja, posla, putovanja, sporta, kulture, tehnologije, nauke, zabave

Novci Poslovni portal
Posetite Novci, novi poslovni portal sa informacijama za mala i srednja preduzeća sa obiljem poslovnih informacija i poslovnih vesti.

članak : Žurka (Autostoperski vodič kroz galaksiju)
Postavio beauty u 2005/1/28 2:54:12 (2067 reads)

Najveća i najrazornija žurka koja je ikada održana (održava se) sada je već zašla u četvrtu generaciju, a niko još uvek ne pokazuje nameru da ode. Neko je svojevremeno bacio pogled na sat, ali bilo je to pre jedanaest godina, a još uvek se ništa nije desilo.Nedavno je na nebu došlo do grmljavine i sevanja i počela je da kruži priča da se to vodi borba između flota nekoliko suparničkih kompanija za proizvodnju tepiha, ali ne treba verovati u ono što se čuje na žurkama, a naročito ne na ovoj.
Jedan od problema, a on će se očigledno sve više pogoršavati, jeste da su ljudi na žurki ili deca ili unuci ili praunuci onih koji su prvobitno odlučili da ne odu kući, a zbog svega onog posla sa selektivnim razmnožavanjem i recesivnim genima to znači da su svi prisutni na žurki u ovom trenutku ili apsolutno fanatični posetioci žurki, ili mucavi idioti ili, sve češće i češće, oboje.
Ovako ili onako, to znači da (genetski govoreći) svaka sledeća generacija ima sve manje šanse da ode, od prethodne, i tako u proces ulaze drugi faktori, kao na primer kada će nestati pića.
Jedna od stvari koja je u svoje vreme izgledala kao odlična ideja bila je da žurka treba da dobije polet -ne na način na koji žurke treba da imaju polet, već da bukvalno poleti.
Jedne noći grupa pijanih astro inženjera motala se oko zgrade i kopala po ovome, čačkala po onome, treskala po nečem trećem i kada se sunce podiglo sledećeg jutra, zaprepastilo se kada je videlo da obasjava zgradu punu veselih pijanaca koja je sada poput mlade i nesigurne ptice lepršala iznad vrhova krošnji. Ne samo to, već je leteća žurka uspela da pribavi prilično teško naoružanje. Ukoliko je trebalo da ikada ulete u raspravu sa trgovcima vinom, želeli su da argumenti budu na njihovoj strani.
Pretvaranje od nečega što je bilo koktel-parti sa punim radnim vremenom u pljačkaški parti sa nepotpunim radnim vremenom, došlo je s lakoćom i prilični pomoglo, što je dodalo malo novog poleta i žestine čitavoj stvari. Pljačkali su, otimali, držali čitave gradove kao taoce da bi za njih dobili sveže zalihe sira, slanih keksa, ga ukamole, suvog mesa, te vina i žestokih pića koje su sada uzimali sa letećih tankera. Ali, problem nestanka pića moraće jednog dana da postane ozbiljan. Planeta iznad koje lebde više nije ona planeta iznad koje su počeli lebdenje.

Daglas Adams,
Bog da mu dušu prosti

Prilagođeno za štampu Pošaljite prijatelju ovaj članak _NW_MAKEPDF
Komentari su vlasništvo članova i mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Autor Thread
dezign by u-rosh tha beauty, http://beauty.uzelipapoludeli.org
 
 MySpace Layout Codes