uzelipapoludeli online  ULOGUJ SE   REGISTRUJ SE
 
UPP URKE PUTOVANJA FORUM SLIKE REZERVACIJE   KONTAKT
Login
Atmosfera
S_Kidove fotke 53
Glasanje
Ko je jači?
Džirafa (nije žirafa)
Mrmojed (nema veze sa mravojedom)
Ko je na vezi
8 korisnik(a) je online (1 korisnik(a) pretražuje Vesti)

Članovi: 0
Gosti: 8

još...
Koješta
Uzelopapoludelo...
free4all
Doček Nove 2017 godine. | www.docek-nove-godine.com

Novi sajt posvećen proslavi Nove godine: Doček Nove godine


Na sajtu Doček Nove godine možete naći, pored naše i sve novogodišnje ponude za 2017. godinu, klubovi i splavovi, restorani i najvažnije: novogodišnja putovanja.
Posetite Doček Nove godine - koji nam je ujedno i sponzor. :D


Preko ramena magazin
Posetite Preko ramena onlajn časopis sa zamiljivostima iz aktuelnih događaja, posla, putovanja, sporta, kulture, tehnologije, nauke, zabave

Novci Poslovni portal
Posetite Novci, novi poslovni portal sa informacijama za mala i srednja preduzeća sa obiljem poslovnih informacija i poslovnih vesti.

podržavamo : Koncert Keep Away From Children, petak 16. februar klub Žica
Postavio beauty u 2007/2/13 13:16:30 (2855 reads)


Koncert grupe

Keep Away From Children


- KAFC -

Petak 16.02.2007. 22.00h

Klub Žica, Kraljevica Marka 5

- dž ufur -


Vid ovo:

Sastav Keep Away From Children oformljen je 1997. godine u dorcolskom klubu Druga Zemlja. Klub Druga zemlja, inicijalno samo Zemlja, nekad se nalazio u Strahinica Bana, odmah do Soho Bara. Medjutim, Gagi (gazda) nije uspeo da održi korak sa novootvorenim lokalima u prestižnoj beogradskoj ulici, pa je nakon oružanog obracuna sa frontmenom Zemljinog rezident kluba, danas cuvenim Darkwood Dub, odlucio da preseli klub tri ulice niže, u Solunsku ulicu. Od tada monopol u Strahinjica Bana drže Vuca (Darkwood Dub), Koja (Disciplina Kicme) i Rambo Amadeus (Rambo Amadeus). Druga Zemlja i danas predstavlja jedinu alternativu, a ovde su se afirmisali Aleksandra Kovac (bila u vezi sa Gagijem), Marchello, Mistake Mistake, Horkeškart... Druga Zemlja je postala poznata kao jezgro alternativnih i buntovnickih ideja, ali i mesto pomirenja. Ovde su za istim stolom bosi, u ciklama togama (prepoznatljiv dreskod Druge Zemlje) sedeli Vojislav K.i Cedomir J. U ovoj atmosferi nastao je KAFC sa kompozicijskom potkom u duhovnoj muzici Pavla Aksentijevica i fanki ritmovima Vasila Hadžimanova, na tekstove Matije Beckovica. Dear Mater and Pater: We can never be pretty but we can be as smart or as dumb as the World really wants us to be. Vonnegut, K., 1991. Slapstick or Lonsome no more. London.

Prilagođeno za štampu Pošaljite prijatelju ovaj članak _NW_MAKEPDF
Komentari su vlasništvo članova i mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Autor Thread
dezign by u-rosh tha beauty, http://beauty.uzelipapoludeli.org
 
 MySpace Layout Codes