uzelipapoludeli online  ULOGUJ SE   REGISTRUJ SE
 
UPP URKE PUTOVANJA FORUM SLIKE REZERVACIJE   KONTAKT
Login
Atmosfera
ng_l&g (32).jpg
Glasanje
Ko je jači?
Džirafa (nije žirafa)
Mrmojed (nema veze sa mravojedom)
Ko je na vezi
7 korisnik(a) je online (1 korisnik(a) pretražuje Vesti)

Članovi: 0
Gosti: 7

još...
Koješta
Uzelopapoludelo...
free4all
















Doček Nove 2017 godine. | www.docek-nove-godine.com

Novi sajt posvećen proslavi Nove godine: Doček Nove godine


Na sajtu Doček Nove godine možete naći, pored naše i sve novogodišnje ponude za 2017. godinu, klubovi i splavovi, restorani i najvažnije: novogodišnja putovanja.
Posetite Doček Nove godine - koji nam je ujedno i sponzor. :D


Preko ramena magazin
Posetite Preko ramena onlajn časopis sa zamiljivostima iz aktuelnih događaja, posla, putovanja, sporta, kulture, tehnologije, nauke, zabave

Novci Poslovni portal
Posetite Novci, novi poslovni portal sa informacijama za mala i srednja preduzeća sa obiljem poslovnih informacija i poslovnih vesti.

poziv na žurku : Новогодишње 1/2ђивање 2010.
Postavio beauty u 2009/12/13 17:22:58 (9931 reads)

Ово је позив за 2010. За дочек 2011. погледај горе!

Нешто мало карата је остало и на улазу ће бити 3500 дин. После 1ч улаз је 1500 дин. Видимо се



Узелипаполудели вам поносно представљају



Новогодишње 1/2ђивање 2010.




Кликни за више информацја


АПДЕЈТОВИ: Поред тога што нам је званични спонзор Апатинска пивара па ће дас пије Ловенброј и Јелен, имамо и уживо музичко изненаџење.



Невероватно је да је већ прошло 350 и кусур дана од прошлог 1/2ђивања у Лоли. Није био лак задатак напити вас с обзиром да имамо основане сумње да неки од вас поседују и две јетре, чим могу да попију бога-оца.

Напомена: Они који су до сада били на нашим журкама нека прескоче потоње мудро излагање и дефиниције које су им већ познате. Остали нека наставе да читају, ако умеју.

О чему се укратко ради вам не можемо рећи па ћемо то урадити нашироко. Дакле, ако претпоставимо да сте просечно интелигентни примерци људског рода, вероватно вам је позната чињеница да ми правимо журке годинама. Толико дуго да деца која су зачета на нашим журкама већ знају да рецитују Горски Вијенац, Хасанагиницу и Хамлета на средњевековном енглеском.

Када се у следећој ревизији Вујаклијиног речника буде тражио термин "Узелипаполудели" , поред њега ће стајати дефиниција:  "без љиге, трубача и сељане" .

Што у преводу на српски новоговор значи да  нема народњака у ужем и ширем смислу. Тиме подразумевамо да нема ни такве екипе, што опет значи да је као и до сада забрањен улаз мушкарцима у розе кошуљама*   и девојкама у робин-худ чизмама** .


 




*   - Односи се и на мајице, кравате, чарапе и све у том опсегу боја.
** - То су оне ружне чизме што иду у шпиц, а надамо се да више нису модерне, јер су ваљда Турци престали да их праве с обзиром да су ружне.






Наша мисија је да вас увеселимо да вам срце буде пуно - алкохолом, јер срећом не можемо, с обзиром да је то скуп субјективних чиниоца који су сваком појединцу другојачији.


 












 


О реномираној организацији Узелипаполудели


Ми смо скуп веселих људи који праве журке с циљем да на њима буде атмосфера најприближнија кућној журци. Карактеристично за наше журке је да нема позирања. Не наплаћујемо сепарее нити продајемо барске столове и остале малограђанштине. То је врхунац снобизма и не видимо зашто би онај ко на другим журкама плати 20 еура више био дингоспо, а онај ко није у сепареу био сирома. Дакле, тога нема, нити ће бити. Сви смо рођени једнаки, додуше неки су лепши, неки су ружнији, али то је то. Седи онај који први седне, а кад он устане седне други итд. Што би стари Латини рекли: Prior tempore, potior iure. Стварно велика мудрост.

Следећа важна ствар је да журке увек правимо на другој локацији . Никад на истом месту или бар не за редом. То значи да ако сте нешто пијани заборавили прошле дине, ове године то нећете наћи на истом месту.


 


Простор


Простор је ове године луд к'о струја. Некада познат као Лазарац где су се својевремено одржавале игранке. То је иначе предратна балска дворана, а већини је познат по томе што је ту снимана серија "Грлом у јагоде" . Велик је и леп, акустичан с високим плафоном. Ма дивота.

Одлична ствар је и локација простора, дакле Лазаревићева улица бр 4 испод биоскопа Таквуд, поред Пионирског парка и Скупштине Србије, а мож' се кроз пролаз ући и из Ресавске. Дакле, ако вам буде досадно на журци имате две опције: 1. Као и увек, да се напијете и плачете и 2. да одете и гледате неки филм у Таквуд.


 


Време


Време је битно из више разлога. На пример да журка почиње у 22ч, али и да смо увек до сада распродали све карте две недеље пред Нову годину . Није ни чудо јер ми конкуренцију и немамо. Не хвалимо се, штавише, није нам драго због тога. Такав је пресек стања српског друштва у 21. веку. Кајле и бројанице.


 


Количина


Количина пића је огромна, а пије се до сабајле и све је укључено у цену карте. Нека пића су страна, нека су домаћа. Важно је да је пиће добро, а не где је регистрована фирма. Наравно ракија је домаћа.

Количина људи је ограничена. Ако буде великог интересовања, отворићемо још неке просторије, али познати смо по томе што не гурамо људе к'о сардине, зато нам ових десет година људи и долазе у великом броју. Респект!

Важи исто као и сваке године: Пријатељи, рођаци, браћо, сестре, побратими, комшије и сви који мислите да карте расту на дрвету па се 25. сетите да их узимате, резервишите их на време, јер ако нестане, што до сада дешавало, једноставно немамо одакле да их вадимо. Број је фиксан и карата физички нема када кажемо да их нема. Нема списка и џаба вам сузе у очима. Мислите на време.


 


Иће и пиће


Пошто храна на журкама треба да служи да се мезне, а не да се ждере, у ту сврху ће, као и до сада, бити којекаквих ђаконија од пецива. Дакле, ништа претенциозно, храна није лајтмотив журке, ал' је у принципу ту да вам да калорије.

Пиће је стандардно, што подразумева пиво, виски, текилу, пелинковце, џинове и којекуде. Ракија је кајсија и шљива. Коктели су наши стандардни: Џамејка и Чи-Чи . Упозорење за све оне који се пребију од коктела сваке године да се малко зауздају, јер нова јетра на црном тржишту кошта колико и стан у Београду.


 


Екипа


Очекујемо фине госте, јер ово је пре свега културна манифестација, самим тим што нема љиге и трубача и сл. Састав екипе је у просеку 27 +/- 4 до 5 година , тако да није клиначка журка, јер се сваки други жали на реуму и артритис, а неки имају и проблема с крвним притиском.


 


За оне са слабијом концентрацијом


Где:   Лазарац, Лазаревићева 4
Зашто:   Нова година
Уфур:   2500 дин
Пиће:   Кол'ко може да стане у трбушчину
Храна:   Којекаква пецива да се не пије на празан стомак
Музика:   Без љиге, дакле правац познат под називом "од диска до џангла", музика за зезање и ђускање + уживо музичко изненаџење


 


Информације о картама


За карте се обратите на неки од бројева телефона:



  • 063 188 30 70

  • 065 8223 823

  • 064 244 89 80



Карте ће бити у продаји од 16. децембра.
Цена:



  • Цена карте је 2500 динџи до 29. децембра у поноћ.

  • На дан 30. децембра и 31. децембра до 20ч је 3000 динџи. То је због оних који не мисле на време.

  • На уфуру је карта 3500 динџи, ако их уопште буде, а до сада их није било.



Везано за ово, имајте на уму да карте нестану, тј. распродају се брзо . Тако је било до сада. За дочек 2009. карте су нестале две недеље пред журку, претпрошле године десет дана раније, оне тамо године су се продале за три дана итд.

Ако вам овај позив није довољно јасан, прочитајте позиве с ранијих журки:




Овај позив ће вероватно бити мењан с времена на време до Нове године, али све што је битно је написано. Видимо се другари.


Ево и мапе ди ће се зезање одвијати


 



Погледајте 0000FF;text-align:left">Новогодишње 1/2ђивање 2010. Узелипаполудели на већој мапи

Prilagođeno za štampu Pošaljite prijatelju ovaj članak _NW_MAKEPDF
Komentari su vlasništvo članova i mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Autor Thread




dezign by u-rosh tha beauty, http://beauty.uzelipapoludeli.org
 
 MySpace Layout Codes