uzelipapoludeli online  ULOGUJ SE   REGISTRUJ SE
 
UPP URKE PUTOVANJA FORUM SLIKE REZERVACIJE   KONTAKT
Login
Atmosfera
Novogodišnje 1/2đivanje - Neline slike
Glasanje
Ko je jači?
Džirafa (nije žirafa)
Mrmojed (nema veze sa mravojedom)
Ko je na vezi
6 korisnik(a) je online (1 korisnik(a) pretražuje Vesti)

Članovi: 0
Gosti: 6

još...
Koješta
Uzelopapoludelo...
free4all
Doček Nove 2017 godine. | www.docek-nove-godine.com

Novi sajt posvećen proslavi Nove godine: Doček Nove godine


Na sajtu Doček Nove godine možete naći, pored naše i sve novogodišnje ponude za 2017. godinu, klubovi i splavovi, restorani i najvažnije: novogodišnja putovanja.
Posetite Doček Nove godine - koji nam je ujedno i sponzor. :D


Preko ramena magazin
Posetite Preko ramena onlajn časopis sa zamiljivostima iz aktuelnih događaja, posla, putovanja, sporta, kulture, tehnologije, nauke, zabave

Novci Poslovni portal
Posetite Novci, novi poslovni portal sa informacijama za mala i srednja preduzeća sa obiljem poslovnih informacija i poslovnih vesti.

poziv na žurku : Новогодишње 1/2ђивање 2011.
Postavio beauty u 2010/12/12 13:05:33 (6303 reads)

Nova godina, Uzelipapoludeli! Nobogodišnje poluđivanje 2011.

Више информација.Поштоване даме, господо и Џирафе,

Реномирана организација Узелипаполидели.орг вас позива да присуствујете традиционалној културној манифестацији под називом „Новогодишње 1/2ђивање 2011.

Нисмо лепи (бар не сви), нисмо баш ни паметни (бар не сви), ал' умемо да правимо добре журке. То је доказано многобројним емпиријским студијама, што ће рећи да чим сваке године карата за журку нестане, није то за џаба.

Ево сада неких важних информација. Претпостављамо да вам могу бити од користи, а и нама, па их зато записујемо да не би заборавили.

Као и до сада, сви који су до сада били на нашим журкама, нека скролују текст до дна где пишу информације око локације журке. Они који се први пут срећу са добрим проводом, нека наставе да читају којекуде.

Дакле, ми смо организација која последњих десетак година прави журке, али у последње време смо се оријентисали на Нову годину, јер реално само тада имамо и времена.

Да скратимо причу јер знамо да не волите да читате ништа дуже од 4500 карактера, што ће рећи једну страницу А4 формата, мада је и то некима жешћи напор.

Ове године ова културна манифестација ће бројати само 200 људи. Дакле, баш ће бити зезнуто наћи карту, поготову ако се премишљате ко што умете. Тако да се јавите чим пре са резервацијом, па је можда и добијете. Рођаци и пријатељи, комшије и колеге – џаба сузе у очима, џаба интервенција старамајке, џаба претња физичком принудом, карата ће бити ограничени број јер је тако, па их узмите на време као и сви. Гужве неће бити јер је простор солидно велик, што је баш и главна фора.

Идемо сада по ставкама, јер смо видели да је то модерно.

Музика

Ако смо рекли без љиге, сељане и плитке поезије то и мислимо, као и до сада. Дакле, нема љиге у ужем (народњака) и ширем (забавњака) смислу. Трубачи ако буду, могу једино да дођу с Јамајке.

Музику ће овај пут пуштати двојац под именом Рифз (Riffs) који су већ етаблирани по којекаким клубовима. Међутим, упозорили смо их да не смарају поштену господу тако да и даље стоји дефиниција музичког правца: од диска до џангла, с примесима разног зезања. Љута комерцијала за ђускање.

Иће / пиће

Иће – стандардно. Коктел пециво више класе (има нешто и са маслинама). Мислили смо и на вегетаријанце па за њих имамо пиво.

Пиће – стандардно од текиле преко вискија до раџе. Вино, пиво којекуде се подразумева. Да л' је страно или домаће, то је тешко утврдити јер пиваре држе страни концерни тако да су технички то страна пива. Текила је ваљда мексичка, вино 100% није француско.

Као и вазда: „Пиј докле те ноге носе, а после нек носе тебе“, што иначе многи од вас и ураде па спавају у снегу (ако га буде, није укључен у цену карте – понети од куће). Дакле што би неки рекли "олинклузив" а ми би рекли да је џаба.

Журка

Дођите како 'оћете, само немојте да се облачите к'о на сеоском корзоу у розе кошуље, неке будибогснама штикле, гел у коси и то. Штавише, као и сваке године је забрањен улаз мушкарцима у розе кошуљама.

Ово није журка где људи долазе да буду виђени, овде долазе људи који не желе да гледају вас којима се овај позив на журку не свиђа.

Још једна опаска. Ово није тинејџерска журка. Просек година је 26 +/- 5 до 6.

Често постављана питања:
П: Оће л' бити ЕмТиВи хитова?
О: Можда, зависи који ЕмТиВи.

П: Број вецеа?
О: 2

П: Гардероба је л' има?
О: Има

П: Обезбеђење да л' има?
О: Има и то више комада

П: Је л' долази и Џирафа?
О: Да, ево је испред и цупка на 'ладноћи

П: Ја сам са села, а код нас се на весељима седи. Је л' има и ту?
О: Има да се седне, додуше нема за све, ал' предност имају они који први дођу.

П: А да л' могу ја да изнајмим сепаре, барски сто или тросед?
О: Можеш, али код столара. Нас је стварно срамота да продајемо места за седење, а вас би требало да буде срамота што питате такве глупости. На журци се зеза и ђуска. Ах, да. Има клупа испред па може да се седне, ако вам не смета 'ладноћа.

Цена карте је 25 еур, тј. 2750 динџи. Еуро рачунамо колико рачунају и нама. Карта је обавезна и „остала ми је у другој јакни“ форе не пале.

Два дана пред Нову годину, дакле 30. и 31. карта ће бити 3000 динџи, ако их буде, а обично их не буде. На улазу је карта 3250 динџи, ал' ако, наравно буде.

Локација

Клуб „Двориште“
Светогорска бр. 46
после 22ч

Цена

25 еур* (у продаји од 20. децембра, дотле резервације)
* - тј. 2750 динџи. Еуро рачунамо колико рачунају и нама. Ако динар настави да јача, могуће је да ће и цена карте бити промењена у динарима, дакле појефтиниће. Карта је обавезна и „остала ми је у другој јакни“ форе не пале.

Карте су у продаји од 20. децембра.

Резервације

Пошаљите мејл на uzelipapoludeli@gmail.com
У мејлу напиштите име, презиме, број карата и телефон за контакт.

Званична страница догађаја на Фејсбуку (долазак тамо не значи резервацију, која је само путем мејла).Телефони

  • 065 8223 823
  • 064 244 89 80


Овај инфо ће се допуњавати како буде имало више расположивих информација.

Погледајте позиве за претходне журке


Постаните фанови Узелипаполудели.орг на Фејсбуку.

Prilagođeno za štampu Pošaljite prijatelju ovaj članak _NW_MAKEPDF
Komentari su vlasništvo članova i mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Autor Thread
dezign by u-rosh tha beauty, http://beauty.uzelipapoludeli.org
 
 MySpace Layout Codes