CikloRusija2007

Menu:

GARMIN - InfoTeam

LOGO CikloRusija2007

Kontakt

Prezentacija u Ruskom domu!

Za sve zainteresovane "Rusija na dva točka"
- projekcija fotografija i propratna priča sa puta održaće se u Ruskom domu (Velika sala), u četvrtak 11. oktobra (19:00).

preuzmi plakat...

Novosti:

Avgust 6, 2007:
I ostali deo ekipe je stigao kući. Sada se sređuju utisci, kuje pričica i slažu fotografije sa puta...

Detaljnije...

Pomogli su nam:

Travkina Anna,
Sanja Beker,
Slađana Nišavić,
Ivan Milosavljević, Bogoljub "Bata"  Lagundžić,
Jovan Eraković,
Vesna Janković

Detaljnije...

Linkovi:

- VRUM galerija
- Ugi's page
- FreeBiking
- CikloNaut
- BeoGradac
- OSWD.org

Verzija: 1.4
(Avgust 2007)

Medijski pokrovitelji:

baner_Danas baner_INDEX

Prijatelji:

Klub Putnika SrbijeBeogradacCiklonautVelo PiterZeleni DvorDruzbaFotografije - Pedja

Pomogli su:

baner_MK baner_1world Klub Studenata Tehnike baner_Bajic baner_Urosevicbaner_IBNskolabaner_Milicabaner_Matilda

Emilija Zeković

FINKOM d.o.o.

 

ŽURKA!

:: Izveštaj

Ugi, Momir i Nemanja sa domacinima zurke: Snezom i SavomU subotu, 30. juna održala se u Kajtasovu kod Bele Crkve na salašu «Zeleni Dvor» velika donatorska žurka. Došli su mnogobrojni prijatelji ove ekspedicije, a kao počasni gosti prisustvovala su dva velika kazana, jedan sa nenadmašnom Snežaninom ribljom čorbom a drugi sa paprikašem koji je, na sebi svojstven i neprevaziđen način skuvao naš prijatelj Nenad.

Zabava je počela već oko podne kada se pojavio prvi automobil sa gostima, tokom dana je nastavljena a završena je kasno u noć uz zvuke gitare. Na ovaj način prikupili smo značajna sredstva koja su nam potrebna za put što je dosta smanjilo sopstveno učešće u troškovima. Ovom žurkom smo na pravi način zaključili višemesečne pripreme ove ekspedicije. Kako slika govori više od hiljadu reči, pogledajte slike sa ovog događaja.

Članovi ekspedicije izražavaju veliku zahvalnost idejnom tvorcu ovog događaja, Sanji Beker, domaćinima salaša «Zeleni Dvor» Snežani i Savi Stanković kao i Nenadu Katiću, bez čijeg umeća ne bismo jeli tako ukusan paprikaš!

MIlan ubacuje glasacki listic

Momir testira vodku

kniga donatora sa zurke

 

 

:: Poziv

Poštovani drugovi i prijatelji,
U subotu, 30. juna u Kajtasovu, na salašu Zeleni Dvor desiće se donatorska žurka za pomoć ekspediciji "CikloRusija 2007". Cilj ove žurke je pre svega dobro zezanje, a i prikupljanje dobrovoljnih priloga za ovu akciju. Okupićemo se oko kotlića u kome će se krčkati dobra klopa, sedećemo u dvoristu, slušati muziku i uživati...

Pozvani su svi koji žele da pomognu svojim prilogom ili samo prisustvom. Za ekspediciju su obezbeđene železničke i avionske karte, kao i vize, ali je ozbiljan problem nedostatak novca za troškove na putu. Učesnici će ove troškove delom snositi sami (keš krediti) a nadaju se da će dobiti još sredstava. Ni jedan prilog nije mali jer označava pre svega signal podrške a naravno i omogućava učesnicima da lakše podnesu troškove ishrane tokom ekspedicije.

Ukoliko bude zainteresovanih biciklista poći ćemo u subotu, 30.6. ujutru iz Beograda biciklima i posle 5-6 sati lagane voznje bićemo u Kajtasovu. Ukoliko ne bude dovoljan broj biciklista ići ćemo na drugi način, dogovorićemo se već.

Na sajtu salaša Zeleni Dvor www.zelenidvor.vodic.net možete detaljno videti objašnjenje kako doći do ovog mesta.

Za dogovor postoji i telefon 062/694-300 - Momir, kao i mejl.

Vidimo se na žurci!

 

mapa Zeleni Dvor